Theo Rose le-a mai făcut o serie de dezvăluiri fanilor ei despre momentul în care a venit pe lume fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha Ioan. Ce i s-a întâmplat artistei!

Theo Rose, despre momentul în care a născut

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu aproximativ o lună, dar nu a apucat să le vorbească fanilor ei despre toate momentele trăite atunci. Vedeta s-a pregătit timp de nouă luni pentru a naște natural, dar se pare că medicul care i-a monitorizat sarcina a luat decizia, pe ultima sută de metri ca ea să facă, totuși, o operație de cezariană, deoarece ar fi putut să îi pună în pericol viața celui mic sau ar fi fi putut exista și alte complicații, iar partenera de viață a lui Anghel Damian a preferat să nu se supună niciunui risc, deși îi era extrem de frică de ceea ce avea să urmeze.

Până la urmă totul a decurs bine, fiul ei a venit pe lume, iar faptul că a scăpat de foarte multe kilograme în timpul operației de cezariană a fost o mare fericire pentru ea. Theo Rose se îngrășase destul de tare și a sperat că odată cu nașterea, va ajunge să rămână cu 55 de kilograme și chiar a ajuns să cântărească 50 de kilograme, ceea ce este foarte bine având în vedere că nu a trecut prea mult timp de când a născut.

De asemenea, s-a ales și cu niște vergeturi care nu o deranjează în mod special și cărora este conștientă că nu prea are ce să le facă, dar are de gând să facă tot ceea ce este necesar pentru a scăpa de celulită, pentru că i se pare nepotrivit ca o persoană slabă, așa cum este ea, să aibă celulită. Cel mai important este că Sasha Ioan este sănătos, iar toate aspectele care țin de felul în care arată vor fi rezolvate ușor, ușor. Artista este foarte sinceră și activă pe social media, iar fanii ei sunt foarte curioși să vadă tot mai multe imagini cu Sasha.

„Cred că la operația de cezariană am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație, adică rugăciunile mele, să rămân cu vreo 55 de kilograme de la 62 s-au dus, că am rămas cu 50 în cap. Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație, a doua zi, am simțit o mâncărime puternică și am așa, o pată de vergeturi pe un picior, care nu mă deranjează, nu am nicio problemă, dar de celulită vreau să scap.(...) N-am ce să le fac (n. red vergeturilor), dar pentru celulită sunt dispusă să fac câteva chestii ca să scap de ea, că nu se cade la o fată slabă să umble cu celulita pe ea”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iulie 2023 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.