Cantareata country-pop Taylor Swift si starleta TV Kim Kardashian sunt personalitatile cu cei mai multi admiratori (followers) pe Instagram, o retea de socializare care numara peste 400 milioane de utilizatori, informeaza Reuters.

Informatia a fost dezvaluita de reprezentatii acestei platforme online, marti, ziua in care Instagram a sarbatorit implinirea a cinci ani de la lansare.

Platforma Instagram, detinuta de compania Facebook, a publicat marti Topul 5 al celor mai populare personalitati ale sale, iar cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 25 de ani, ocupa primul loc in acest clasament, cu 49,6 milioane de admiratori.

Kim Kardashian, o vedeta a programelor TV de tip reality-show, in varsta de 34 de ani, se afla pe locul al doilea, cu 48,1 milioane de admiratori. Podiumul este completat de cantareata R&B Beyonce, in varsta tot de 34 de ani, care ocupa pozitia a treia, cu 47,2 milioane de admiratori.

Topul 5 al celor mai admirate personalitati pe Instagram este completat de cantaretele Selena Gomez, in varsta de 23 de ani, si Ariana Grande, in varsta de 22 de ani, clasate pe locurile al patrulea si al cincilea, cu 45,9 milioane de admiratori, respectiv 44,6 milioane de admiratori.

Prin comparatie, presedintele american Barack Obama are 4,7 milioane de admiratori pe aceasta platforma online. Instagram si-a desfiintat propriul cont, care era urmarit de 103 milioane de utilizatori, scrie MEDIAFAX.

Reteaua de socializare Instagram are peste 400 milioane de utilizatori pe plan mondial, iar 75% dintre ei provin din afara Statelor Unite. Timpul mediu petrecut de utilizatori pe aceasta platforma este de 21 de minute in fiecare zi.

Vedetele din Topul 5 al celor mai admirate personalitati de pe Instagram sunt populare in special in randul internautilor tineri - 85% din totalul admiratorilor lor au varste de pana la 34 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.