Trupa Manowar va sustine doua concerte in Romania, la Bucuresti si Cluj-Napoca, in februarie 2016, in cadrul Gods And Kings World Tour, informeaza organizatorul evenimentelor, Project Events.

Astfel, Manowar va concerta pe 19 februarie 2016 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si pe 21 februarie 2016 la complexul Romexpo din Bucuresti. Trupa a mai concertat in Bucuresti, insa aceasta va fi pentru prima data cand Manowar va concerta la Cluj-Napoca.

"Armata de «Manowarriori» romani creste!", a spus Joey DeMaio, basistul trupei Manowar. "Nu este un secret ca Manowarriorii sunt cei mai puternici fani din Romania. Oricine i-a vazut stie ca acesta este realitatea; deci, revenirea noastra la Bucuresti este precum intoarcerea acasa, la familia noastra metal. Si, pentru prima data, vom canta in Transilvania! Eu, personal, am fost in Transilvania de multe ori si am fost si la Cluj, in cateva dati. Puteti fi siguri ca vor fi niste show-uri foarte speciale. Nu doar pentru Manowarriori, ci si pentru noi", a mai spus rockerul american.

Biletele pentru cele doua concerte din Romania vor fi puse in vanzare luni, la ora 10.00, pe www.biletoo.ro.

Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal si, conform Guinness Book of World Records 1984, "cea mai zgomotoasa trupa din lume". Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar a lansat albume de studio, albume live, precum si numeroase single-uri, EP-uri, compilatii si DVD-uri, atragandu-si un numar impresionant de fani dedicati (numiti "Manowarriors" sau "Immortals").

Anul trecut, trupa americana Manowar a lansat albumul "Kings Of Metal MMXIV", care a marcat implinirea a 25 de ani de la lansarea materialului discografic "Kings Of Metal".

Trupa a concertat de mai multe ori in Romania - in 2009, 2010 si 2012, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.