Rapperul Sean Combs, cunoscut sub numele de scena P. Diddy, a fost arestat si pus sub acuzare pentru comiterea unei agresiuni cu arma mortala, luni, in campusul Universitatii California din Los Angeles (UCLA), informeaza Reuters.

Rapperul american, in varsta de 45 de ani, a fost retinut in campusul universitatii dupa o agresiune in care a fost implicat un instrument de antrenament folosit in salile de forta - o bila metalica de care este atasat un maner -, ce a fost considerat o arma mortala, a precizat intr-un comunicat de presa serviciul de paza al universitatii citate. Nimeni nu a fost ranit, insa incidentul este in continuare investigat de politia locala.

Autoritatile spun ca rapperul urma sa fie transferat luni seara in sediul Procuraturii din Los Angeles. Site-ul TMZ.com, citand surse anonime, afirma ca P. Diddy a fost implicat intr-o disputa cu un antrenor de fotbal pe terenul de sport al universitatii americane. Fiul rapperului, Justin Combs, face parte din echipa de fotbal american a acelei universitati, scrie MEDIAFAX.

P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2014, el a ocupat prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu avere estimata la 700 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.