Actorii Jennifer Garner si Ben Affleck au decis sa acorde casniciei lor inca o sansa si, de dragul celor trei copii ai lor, au inceput sa faca terapie de cuplu, afirma un tabloid american, citat de site-ul contactmusic.com.

Cei doi actori sunt casatoriti de aproape zece ani, insa relatia lor trece printr-o perioada de criza, afirma o sursa citata de tabloidul Us Weekly. "Incearca sa treaca cu bine peste aceste momente dificile, de dragul copiilor, insa lucrurile nu sunt deloc roz si dulci intre ei", a dezvaluit aceeasi sursa. De asemenea, sursa afirma ca Jennifer Garner si Ben Affleck fac terapie de cuplu de mai multi ani: "Participa la sedinte separate, dar si la sedinte comune. Atunci cand lucrurile nu merg deloc bine intre ei, se duc impreuna la sedintele de terapie".

Desi cei doi actori incearca sa isi refaca relatia, acelasi tabloid afirma ca Ben Affleck isi petrece cele mai multe nopti in Hotelul Bel Air din Los Angeles, nu in resedinta pe care cuplul o detine in Brentwood. "El isi petrece noptile in acel hotel de fiecare data cand are probleme cu Jen", a spus aceeasi sursa.

La sfarsitul lunii mai, alte doua tabloide americane - OK! Magazine si National Enquirer - au publicat articole in care afirmau ca relatia dintre cei doi soti este in pragul colapsului. Cei doi actori americani, care s-au casatorit in 2005 si au trei copii impreuna - Violet, in varsta de noua ani, Seraphina, in varsta de sase ani, si Samuel, in varsta de trei ani -, s-ar fi despartit deja in aprilie si s-ar indrepta spre un divort costisitor, estimat la peste 150 de milioane de dolari.

Jennifer Garner si Ben Affleck s-au imprietenit in 2001, in timpul filmarilor de la "Pearl Harbor", dar s-au indragostit abia in 2003, in timpul filmarilor de la "Daredevil", un lungmetraj in care au interpretat rolurile principale. Au decis sa formeze un cuplu in 2005 si s-au logodit in aprilie 2005. S-au casatorit dupa alte doua luni, in iunie 2005, in cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks si Caicos, in timp ce Jennifer era insarcinata cu prima lor fiica, Violet, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română...
Valentin Ștefan, Director...

Ben Affleck a avut anterior o relatie cu o alta Jennifer, cantareata si actrita Jennifer Lopez, din iunie 2002 pana in ianuarie 2004, in timpul careia s-au si logodit. Cei doi planuiau sa se casatoreasca, insa ceremonia de nunta a fost anulata in ultimul moment. La randul ei, Jennifer Garner a fost casatorita cu actorul Scott Foley, din 2000 pana in 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.