LifeStar 21 Mai 2015 12:48
Masina de curse condusa de Paul Walker in primul film din seria "Furios si iute" (2001), un model Toyota Supra de culoare portocalie, fabricat in 1993, a fost vanduta la licitatie cu suma de 185.000 de dolari, informeaza contactmusic.com.

Acel automobil de curse, fabricat pe comanda, a fost unul dintre cele cateva modele construite special pentru acel film si a fost condus de Paul Walker in scena finala din "Furios si iute", in care personajul sau, Brian O'Connor, se intrece cu Dominic Toretto, interpretat de Vin Diesel, si "zboara" peste o trecere de cale ferata, in timp ce automobilul rivalului sau, un model Dodge Charger, tamponeaza frontal un camion.

Acest automobil de 220 cai putere, inzestrat cu un motor in sase cilindri, avea un pret estimativ de 200.000 de dolari. Licitatia a avut loc saptamana trecuta si a fost organizata de casa Mecum Auctions la Indianapolis, un oras din statul american Indiana, scrie MEDIAFAX.

Paul Walker se afla in mijlocul filmarilor de la "Furios si iute 7" in momentul in care si-a pierdut viata intr-un accident de automobil, in noiembrie 2013. "Furios si iute 7" a devenit filmul cu cel mai bun box office din istoria acestei francize de actiune, depasind pragul incasarilor de 1 miliard de dolari in doar 17 zile dupa lansare. Intrat in cinematografele nord-americane pe 3 aprilie, acest lungmetraj a obtinut intre timp la incasari de peste 1,4 miliarde de dolari. Recent, actorul american Vin Diesel a confirmat faptul ca producatorii de la Hollywood vor realiza un al optulea film in cadrul francizei "Furios si iute", care va fi lansat in cinematografe in aprilie 2017.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.