LifeStar 5 Mai 2015 12:40
Cantaretul R&B Chris Brown este considerat principalul suspect intr-un nou caz de agresiune, a anuntat, luni, Politia din Las Vegas, potrivit careia artistul american a lovit cu pumnul un barbat cu care juca baschet pe un teren de sport aflat in proprietatea unui hotel local, informeaza Reuters.

Agresiunea s-a produs in dimineata zilei de luni, pe un teren de sport detinut de hotelul Palms Casino Resort. Chris Brown, care implineste marti varsta de 26 de ani, a primit din partea autoritatilor locale optiunea de a semna o citatie pentru savarsirea unui delict penal sau de a ajunge cu acest caz de agresiune in fata Procuraturii din districtul Clark County, riscand sa fie pus oficial sub acuzare.

Politia locala spune ca victima a raportat aceasta agresiune de pe patul de spital, unde a primit tratament pentru ranile suferite. Barbatul a fost externat la cateva ore dupa aceea. Chris Brown parasise deja hotelul respectiv in momentul in care ofiterii de politie au ajuns la fata locului.

Semnarea acelei citatii implica posibilitatea prezentarii in fata unui tribunal, nu o recunoastere a vinovatiei. De asemenea, Chris Brown va fi citat sa se prezinte la tribunal, daca procuratura il va pune sub acuzare. Altfel, o eventuala condamnare pentru savarsirea acestui delict penal atrage o amenda de cel mult 1.000 de dolari, a precizat Larry Hadfield, purtatorul de cuvant al politiei locale.

Noua problema pe care rapperul american o are cu legea s-a produs la doar sase saptamani dupa ce un judecator din Los Angeles a decis incheierea regimului de libertate conditionata sub incidenta caruia fusese plasat artistul, care s-a recunoscut vinovat, in 2009, de agresarea fizica si verbala a iubitei sale de atunci, cantareata Rihanna, cu o seara inainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Eliberarea conditionata a rapperului Chris Brown a fost revocata in 2013 dupa ce starul american a fost acuzat ca a lovit cu pumnii un barbat care incercare sa il fotografieze in Washington. In anul urmator, cantaretul a fost dat afara dintr-o clinica de dezintoxicare in care fusese obligat sa se interneze printr-un ordin judecatoresc, in California, si a fost incarcerat timp de aproape trei luni pentru nerespectarea regimului de libertate conditionata, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Gabriela Firea: E strigător la cer, dar aproape în fiecare zi un...
Gabriela Firea: E strigător...

Weekendul trecut, el a sustinut un concert la Las Vegas, dupa meciul de box dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao. Acel show a fost primul dintr-o serie de concerte pe care artistul le va sustine in perioada urmatoare intr-un club de noapte din acest oras american.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel de-al cincilea album din cariera sa se intituleaza "Fortune", a fost lansat in 2012 si i-a adus artistului american singurul sau premiu Grammy din 12 nominalizari. In 2014 a lansat un nou disc, "X", iar pe 20 februarie 2015 a lansat albumul "Fan of a Fan: The Album", in colaborare cu artistul Tyga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.