Kelly Osbourne, fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne, a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca in organismul ei exista o mutatie genetica ce o predispune la cancer si, din acest motiv, intentioneaza sa faca o operatie preventiva de extirpare a ovarelor.

Starleta TV a facut aceasta dezvaluire in emisiunea "The Talk" intr-un moment in care se vorbea despre decizia curajoasa luata de actrita Angelina Jolie. "De fapt, si eu am in mine gena cancerului", a spus Kelly Osbourne, citata de dailymail.co.uk.

"Mama ne-a obligat pe toti sa facem testele genetice, dupa ce a descoperit ca ea are acea gena, din cauza careia si-a facut o mastectomie dubla", a declarat starleta, in varsta de 30 de ani. "Sunt 100% de acord cu aceasta operatie. Stiu deja ca, intr-o buna zi, va trebui in cele din urma sa fac si eu aceasta operatie, pentru ca, daca voi avea copii, imi voi dori foarte mult sa fiu sanatoasa si sa pot sa ii cresc. Vreau sa fiu alaturi de ei si sa ii sprijin in orice fel voi putea", a mai spus vedeta.

"Acesta este un lucru important si o laud pe Angelina Jolie pentru faptul ca a atras atentia acestui lucru. Acum, multi oameni vor merge sa se testeze si ei", a adaugat Kelly Osbourne, scrie MEDIAFAX.

Nici Kelly si nici mama ei, Sharon, nu au suferit de cancer mamar si ovarian. In schimb, Sharon Osbourne a fost diagnosticata cu cancer de colon in 2002. A luptat cu succes impotriva bolii, a suportat doua interventii chirurgicale, iar evolutia ei a fost relatata pe micile ecrane in reality show-ul "The Osbournes".

Dupa ce a invins boala, Sharon a facut un test genetic in urma caruia a aflat ca este purtatoare a genei BRCA1, aceeasi gena pe care o are in organismul ei si actrita Angelina Jolie. Dupa acea descoperire, Sharon Osbourne a optat pentru o dubla mastectomie.

In luna februarie, Kelly Osbourne a anuntat ca a parasit emisiunea "Fashion Police" pe care o prezenta pe postul de televiziune E!. La cateva zile dupa aceea, actrita Kathy Griffin, care a inlocuit-o pe celebra Joan Rivers, decedata in 2014, a anuntat ca a parasit si ea aceasta emisiune.
Producatorii emisiunii "Fashion Police" au anuntat marti ca show-ul TV va reveni pe micile ecrane abia in luna septembrie si au anulat urmatoarele trei episoade ramase din acest sezon si care urmau sa fie difuzate in saptamanile urmatoare.

Citeste si:
10+ tatuaje minimaliste (dar de impact) ale vedetelor ce te-ar...
10+ tatuaje minimaliste (dar...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.