Will Smith i-a facut pe fanii lui sa genereze o veritabila frenezie pe retelele de socializare, joi, dupa ce a sugerat ca ar putea sa lanseze din nou un album muzical, dupa o pauza de 10 ani.

Precedentul material discografic lansat de Will Smith s-a intitulat "Lost and Found" si a aparut pe piata in anul 2005, informeaza contactmusic.com.

Intr-o conferinta de presa organizata la Londra cu ocazia unei proiectii speciale pentru presa a noului sau film, "Focus", starul hollywoodian a dezvaluit ca a mers de curand intr-un studio de inregistrari alaturi de rapperul Kanye West si ca a inceput sa accepte sfaturi de la fiul sau in varsta de 16 ani, Jaden.

"Am mers intr-un studio de inregistrari cu Kanye. Ma gandesc la aceasta posibilitate. O explorez", a declarat Will Smith. "Nu sunt inca sigur in legatura cu ceea ce voi face, dar explorez aceasta posibilitate. Sunt intr-o perioada creativa. Fiul meu imi spune ca ar trebui sa scriu pe o foaie de hartie lucrurile care nu imi plac. Nu pot sa scriu versuri si apoi sa ma opresc, trebuie sa continuu si sa le scriu pe toate. Nu am lucrat niciodata in acest stil inainte, dar cred ca s-ar putea sa fac o incercare", a adaugat el, scrie MEDIAFAX.

In cel mai recent film al sau, "Focus", actorul Will Smith joaca rolul unui fost condamnat care ia sub aripa lui protectoare o femeie tanara si atragatoare, interpretata de Margot Robbie, insa lucrurile se complica in momentul in care cei doi incep o relatie amoroasa.

Acesta este primul rol principal pe care Will Smith il interpreteaza dupa esecul suferit cu filmul "After Earth" (2013), un lungmetraj desfiintat de critici si evitat de public. Actorul a recunoscut, de altfel, ca a fost extrem de afectat de esecul inregistrat de acest film in box office-ul nord-american.

Actorul si cantaretul Willard Christopher "Will" Smith, nascut in 1968, a cunoscut succesul in lumea filmului odata cu serialul "Printul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, in "Baieti rai/ Bad Boys I si II" (1995 si 2003), in franciza "Barbati in negru/ Men in Black", in "Ziua independentei/ Independence Day", "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alaturi de fiul sau, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) si "Sapte suflete/ Seven Pounds" (2008). Filmul sau cel mai recent este "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, in care a jucat din nou alaturi de fiul sau, Jaden Smith.

Citeste si:
Licitație pentru pantofii de sport ai rapperului Kanye West. Cât...
Licitație pentru pantofii de...

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau, al saselea, este "Yeezus", lansat in iunie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.