Bobbi Kristina Brown va fi deconectata de la aparatele de mentinere a functiilor vitale, miercuri, in ziua in care se vor implini exact trei ani de la decesul mamei sale.

Mai multe surse din familia Brown au dezvaluit reporterilor de la TMZ.com ca rapperul Bobby Brown a luat in cele din urma aceasta decizie dureroasa, dupa ce a inteles ca nu mai exista nicio sansa ca fiica lui, in varsta de 21 de ani, sa se trezeasca din coma.

O sursa din familia Houston declarase duminica, pentru acelasi site, ca Cissy Houston, mama cantaretei Whitney Houston, doreste ca Bobby Kristina sa fie deconectata de la aparatele de mentinere a functiilor vitale pe 11 februarie, in ziua in care se vor implini trei ani de la decesul celebrei artiste, "pentru ca mama si fiica ei sa fie legate pentru eternitate".

Informatia nu a fost deocamdata confirmata in mod oficial de familia Houston, dar ea a fost totusi publicata de New York Post in cursul zilei de marti. La randul lor, membrii familiei Brown sunt extrem de afectati de aceasta decizie, dar s-au declarat de acord cu ea, intrucat considera ca medicii nu mai pot sa faca absolut nimic pentru a o salva pe Bobbi Kristina.

Politia americana a initiat intre timp o ancheta, intrucat Bobbi Kristina prezenta urmele unor lovituri pe corp si in zona fetei in momentul in care a fost descoperita in stare de inconstienta si transportata de urgenta la spital. Potrivit unor surse, principalul suspect este considerat Nick Gordon, iubitul tinerei. Bobbi Kristina Brown se afla in coma indusa inca de pe 31 ianuarie, intrucat medicii au dorit sa reduca riscul de declansare a unor inflamatii la nivel cerebral, scrie MEDIAFAX.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cantarete americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizata de urgenta weekendul trecut, dupa ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fara semne vitale in cada din sala de baie a resedintei lor din Roswell, un oras din statul american Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicitatii o declaratie de presa in care a precizat ca Bobbi Kristina, in varsta de 21 de ani, "lupta pentru viata ei" si, potrivit presei americane, a fost transferata de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

In urma cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy. Autopsia a dezvaluit faptul ca artista s-a inecat in cada, "in apa extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicina legala din Los Angeles a stabilit ca decesul cantaretei a reprezentat o "moarte accidentala prin inecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiaca si consumul de cocaina".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.