Johnny Depp si Amber Heard se vor casatori la sfarsitul saptamanii viitoare intr-o ceremonie ce va fi organizata pe insula privata detinuta de starul hollywoodian in Bahamas.

Potrivit New York Post, actorul si iubita lui vor rosti juramintele de credinta in weekendul 7-8 februarie. Aceeasi publicatie afirma ca doar 50 de invitati vor asista la ceremonia ce va avea loc pe insula privata Little Hall's Pond Cay din Bahamas. Spatiile de cazare de pe aceasta insula tropicala cu un peisaj idilic sunt limitate, iar multi dintre invitati vor locui in acel weekend pe iahtul privat al starului american, Vajoliroja.

Printre persoanele asteptate sa participe la eveniment se numara membri din familia miresei, dar si cei doi copii pe care Johnny Depp ii are din relatia sa cu Vanessa Paradis.

Johnny Depp a cumparat acea insula privata in 2004 cu 3,6 milioane de dolari. Presa americana spune ca starul hollywoodian si logodnica sa au ales sa se casatoreasca in weekendul 7-8 februarie, intrucat programele lor deosebit de aglomerate nu le-ar fi permis sa faca acest pas in viitorul apropiat, scrie MEDIAFAX.

"Ea filmeaza acum un lungmetraj la Londra, iar el se pregateste pentru filmarile de la urmatorul lungmetraj din franciza «Piratii din Caraibe», care va fi turnat in Australia. Acesta este singurul weekend din viitorul apropiat pe care ei puteau sa il petreaca impreuna", a dezvaluit o sursa.

Pentru ceremonia de nunta, Amber Heard va purta o rochie de mireasa creata de Stella McCartney. Actorul si iubita lui, care s-au cunoscut in 2011 in timpul filmarilor de la "The Rum Diary", au confirmat ca s-au logodit in luna ianuarie 2014, dupa o relatie care incepuse cu mai putin de doi ani in urma, si au organizat o petrecere de logodna in luna martie.

La acea petrecere organizata in stil medieval, la Carondelet House din Los Angeles, au participat rockerii Marilyn Manson si Steven Tyler, producatorul de film Jerry Bruckheimer si cantareata Mandy Moore. Starul hollywoodian a avut anterior o relatie indelungata cu actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, in varsta de 15 ani, si Jack, in varsta de 12 ani. Anterior, Johnny Depp a fost casatorit cu Lori Anne Allison din 1983 pana in 1985. A fost logodit cu actritele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn si Winona Ryder si a avut o relatie intens mediatizata cu modelul britanic Kate Moss.

Citeste si:
Amber Heard cere anularea verdictului din procesul cu Johnny Depp
Amber Heard cere anularea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.