Mariah Carey si fostul sau sot, Nick Cannon, au fost dati in judecata de fosta bona a celor doi copii ai lor, care ii acuza ca ar fi obligat-o sa munceasca o suta de ore pe saptamana, fara sa fie platita pentru orele suplimentare, informeaza dailymail.co.uk.

Simonette Da Costa, fosta bona a gemenilor Moroccan si Monroe, in varsta de trei ani, ai fostului cuplu Mariah Carey si Nick Cannon, a deschis un proces la Tribunalul Federal din Manhattan, New York, in care ii acuza pe cei doi ca nu ar fi platit-o pentru orele suplimentare lucrate. Da Costa sustine ca trebuia sa aiba grija de cei doi copii in fiecare zi, pe toata durata intregii zile, de foarte multe ori neputand sa doarma, sa manance sau sa ia o pauza. Bona a lucrat pentru cuplul Carey-Cannon din octombrie 2013 pana in ianuarie 2014 si sustine ca a fost concediata dupa ce a fost certata de Mariah Carey pentru ca ar fi "aratat prea multa afectiune pentru copii". Potrivit documentelor depuse in instanta, dadaca ar fi primit intre 6.000 si 7.200 de dolari pe luna, dar nu ar fi primit niciun ban pentru orele suplimentare. Femeia cere in instanta plata unor drepturi neachitate si despagubiri, dar sumele nu sunt cunoscute, potrivit tmz.com.

Mariah Carey a declarat in urma cu un an ca este nevoita sa aiba o dadaca, dar ca nu ezita sa le concedieze daca fiii sai devin mai atasati de bona decat de ea. "Din pacate, trebuie sa am bone, dar sunt foarte obsedata de control. Le concediez imediat", a spus Carey si a pocnit din degete. "Urasc sa le concediez, dar sunt nevoita sa fac asta daca ele incearca sa devina mai importante decat mine in mintea copiilor", a mai spus cantareata.

Nick Cannon a declarat in luna aprilie 2014 ca intelege reactiile lui Carey. "E ceva cu femeile si copiii lor. Stii, in momentul in care un copil alege sa mearga la dadaca si nu la mama sa, da, am o problema cu asta", a spus Cannon intr-un interviu acordat lui Howard Stern, scrie MEDIAFAX.

Dupa o perioada de zvonuri si informatii contradictorii, Mariah Carey si Nick Cannon au anuntat, in luna august a anului trecut, ca s-au separat cu cateva luni inainte. Cannon, in varsta de 34 de ani, a depus actele de divort in mod oficial pe 12 decembrie. Cei doi s-au casatorit in 2008. Gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in aprilie 2011. Daca pentru Cannon acesta a fost primul sau mariaj, cantareata americana a fost casatorita si cu producatorul muzical Tommy Motola, in perioada 1993 - 1998.

Citeste si:
Mariah Carey și Cher, solidare față de Britney Spears, aflată sub...
Mariah Carey și Cher,...

Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.