Trupa Cannibal Corpse, unul dintre cele mai mari nume ale genului death metal, va concerta la Arenele Romane din Bucuresti pe 24 iulie, iar show-ul face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al sau, "A Skeletal Domain", informeaza organizatorii, Phoenix Entertainment.

Cu o cariera de peste un sfert de secol si o discografie compusa din 13 albume al caror continut a starnit numeroase controverse si a modelat semnificativ scena death metal, Cannibal Corpse continua sa isi incante fanii cu energia caracteristica si ramane printre putinele formatii de metal extrem care, in ciuda numeroaselor schimbari de componenta, si-au pastrat neschimbat stilul.

Cel mai nou album, "A Skeletal Domain", lansat in 2014, a debutat in topul Billboard 200 pe locul al 32-lea si a primit numeroase aprecieri atat din partea fanilor, cat si a criticilor de muzica. Turneul dedicat promovarii albumului ii aduce pe acesti veterani ai genului si la Bucuresti, unde generatiile vechi si noi de fani vor avea ocazia sa se bucure de un concert in aer liber, sub riff-urile agresive ale celebrilor membri ai formatiei, scrie MEDIAFAX.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile prin reteaua Eventim si online, pe eventim.ro, la urmatoarele preturi: 75 de lei (promotional, primele 300 de bilete), 95 de lei (promotional, urmatoarele 500 de bilete), 115 lei (dupa epuizarea biletelor aflate in promotie), 125 de lei (in ziua evenimentului).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.