Actorul de origine romana Sebastian Stan joaca alaturi de Meryl Streep in filmul "Ricki and the Flash", regizat de Jonathan Demme, care va avea premiera in cinematografele din Romania in luna septembrie.

"Pentru cei care isi amintesc performanta dinamica a actritei Meryl Streep in adaptarea pentru marele ecran a romanului scris de Carrie Fisher «Postcards from the Edge», de Mike Nichols, rolul artistei in urmatorul film al lui Jonathan Demme, «Ricki and the Flash», cel al unui star rock imbatranit care incearca sa reia legatura cu copiii ei instrainati, reprezinta o fascinanta schimbare", scriu editorii de la IndieWire.

Potrivit imdb.com, filmul ar urma sa aiba premiera in Statele Unite ale Americii pe 6 august, iar, pe 4 septembrie, lungmetrajul va intra in cinematografele din Romania, scrie MEDIAFAX.

Nascut in 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine romanǎ. El a parasit Romania la varsta de opt ani, alaturi de mama sa, de profesie pianista, pentru a se muta la Viena si ulterior la New York. In timpul scolii a jucat in filme precum "Harvey", "Cyrano de Bergerac", "Little Shop of Horrors", "Over Here" si "West Side Story". A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎtii Rutgers, dar si la Shakespeare's Globe Theatre din Londra.

A devenit celebru datoritǎ rolurilor Jack Benjamin din drama "Kings" si Carter Baizen din "Gossip Girls". A mai avut aparitii in filme precum "Usi rosii/ Red Doors", "Arhitectul/ The Architect", "Conjuratia tacerii/ The Covenant", "Educatia lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks", "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", "Teleportati in adolescenta/ Hot Tub Time Machine", "Lebada neagra/ Black Swan" si "Capitanul America: Primul Razbunator".

Recent, actorul de origine romana s-a remarcat in miniseria TV "Political Animals", in care a jucat alaturi de Ellen Burstyn si Sigourney Weaver.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.