In timp ce rapperul american Chris Brown sustinea un concert privat in orasul San Francisco cinci persoane au fost ranite prin impuscare.

Politia locala afirma ca, in urma acelor schimburi de focuri, cinci persoane au fost ranite in apropiere de un club in care rapperul Chris Brown sustinea un concert, in timpul unei petreceri private, in San Francisco. Impuscaturile au avut loc la primele ore ale diminetii de duminica, insa rapperul nu a fost ranit. Potrivit cotidianului San Jose Mercury News, incidentul s-a produs in clubul Fiesta din San Jose, o suburbie a orasului San Francisco.

Mai multe inregistrari video realizate cu telefonul mobil, publicate pe site-ul TMZ.com, il arata pe Chris Brown care se opreste brusc din cantat in momentul impuscaturilor. Rapperul a fost scos foarte repede de pe scena, protejat de garzile sale de corp, in timp ce participantii la acea petrecere, cuprinsi de panica, s-au inghesuit pe podea, incercand sa se ascunda sub mese.

Politia locala spune ca cinci persoane au fost ranite cu arme de foc, insa medicii afirma ca pacientii vor supravietui. Mai multi suspecti au fost deja retinuti de fortele de politie. Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Fortune", un material discografic lansat in 2012 si care i-a adus artistului american singurul sau premiu Grammy din 12 nominalizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.