Slash, fostul membru al trupei Guns N' Roses, si sotia sa, Perla Ferrar, s-au despartit dupa 13 ani de casnicie.

Cei doi au mai avut probleme in casnicie in trecut. Astfel, in 2010, Slash a depus actele pentru divort, la Curtea Superioara din Los Angeles, invocand diferente ireconciliabile. Totusi, patru luni mai tarziu, chitaristul american a solicitat anularea procedurii de divort. Totodata, in 2011, cei doi si-au reinnoit juramintele de casatorie.

Insa, cei doi au decis din nou sa se desparta. Potrivit unei surse apropiate cuplului, citata de site-ul TMZ, Perla a plecat in mod intempestiv in Hawaii impreuna cu copiii cuplului.

Inainte sa plece, Perla, in varsta de 39 de ani, i-ar fi spus sotului sau, in varsta de 49 de ani, ca cei doi au nevoie de timp pentru a-si rezolva problemele. Cu toate acestea, Perla nu a depus inca actele pentru divort, a mai spus sursa citata. Slash si Perla Ferrar s-au casatorit in octombrie 2001 si au impreuna doi fii - London Emilio, in varsta de 12 ani, si Cash Anthony, in varsta de opt ani.

Aceasta este cea de-a doua casnicie a muzicianului american, care a divortat in 1997 de prima lui sotie, Renee Suran, dupa un mariaj care a durat cinci ani.
In martie 2009, rockerul declara ca sotia Perla Ferrar si familia au fost elementele decisive care l-au ajutat "sa se linisteasca" si sa "scape de toate acele lucruri rele" din trecut, marturisind ca de peste patru ani nu mai consuma droguri si nici alcool.
Saul Hudson (nascut pe 23 iulie 1965), care evolueaza pe scena sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg in calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentati instrumentisti din muzica rock.

Dupa destramarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care il poarta adeseori pe scena in timpul concertelor sale, a format o noua trupa, impreuna cu fostii lui colegi Duff McKagan si Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vandut in patru milioane de exemplare si a castigat un premiu Grammy. Urmatorul album, "Libertad", a avut mai putin succes, iar colegii sai l-au concediat pe solistul Scott Weiland, in 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera in cadrul trupei.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Slash si-a lansat in aprilie 2010 primul sau album solo, care ii poarta numele si cuprinde o serie de colaborari cu diversi muzicieni. Chitaristul american si-a lansat cel de-al doilea album solo, intitulat "Apocalyptic Love", pe 21 mai 2012. Artistul american a sustinut un concert si in Romania, la Bucuresti, in februarie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.