Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a devenit tatal unui baietel, acesta fiind cel de-al treilea copil al sau, colegii din Partidul Liberal Reformator transmitandu-i felicitari pe Facebook.

"Partidul Liberal Reformator are deosebita placere de a-i transmite felicitari presedintelui Calin Popescu Tariceanu, cu ocazia venirii pe lume a celui mai nou membru al familiei domniei sale! Sa va traiasca!", se precizeaza in mesajul PLR postat pe Facebook.

Calin Popescu Tariceanu declara in luna septembrie, cu ocazia lansarii candidaturii la alegerile prezidentiale, ca cel de-al treilea fiu al sau urmeaza sa se nasca in Ajunul Craciunului, scrie MEDIAFAX.

Tariceanu va implini pe 14 ianuarie 63 de ani si este la a cincea casatorie. El mai are doi fii, din casatoriile anterioare. Doua dintre fostele sotii ale lui Tariceanu i-au pastrat numele dupa divort.

In luna iulie 2013, fostul premier s-a casatorit, pentru a cincea oara, la ceremonia de la starea civila participand doar apropiatii. Calin Popescu Tariceanu s-a casatorit cu Loredana Moise, artist plastic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.