Pianistul Richard Clayderman va concerta, in 27 martie 2015, la Opera Romana din Timisoara, unde isi va lansa si cel mai recent concept de spectacol, care se numeste "From Paris with Love", biletele fiind puse deja in vanzare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de organizatori, Richard Clayderman urmeaza sa concerteze la Timisoara, in 27 martie 2015, la Opera Romana, incepand de la ora 19.30. Cu acest prilej, artistul va lansa si cel mai recent concept de spectacol, iar show-ul se numeste "From Paris with Love".

"Alegerea tarii noastre pentru aceasta lansare, care va avea loc in luna martie a anului viitor, nu este deloc intamplatoare. Clayderman a fost primit de fiecare data de publicul din Romania cu netarmurita dragoste, iar prin aceasta lansare, artistul face o dovada a pretuirii pe care o poarta fanilor sai din Romania", se arata in comunicat.

"From Paris with Love" este un concept inovator.

"Incepand cu muzica lui Clayderman, pentru care pianul este o prelungire a fiintei sale, continuand cu decoruri impresionante, gratia dansului si efecte vizuale care vor potenta efectul muzicii, spectacolul ilustreaza iubirea, generand asupra auditoriului tot paletarul de trairi asociate acesteia", se arata in comunicat.

Din repertoriul de spectacol nu va lipsi "Ballade pour Adeline", piesa care a atins recordul de peste 22 de milioane de copii vandute in 38 de tari si care a devenit emblema celebrului pianist. Richard Clayderman va fi acompaniat de baletul si orchestra "Camerata Regala", scrie MEDIAFAX.

Richard Clayderman este unul dintre cei mai iubiti pianisti contemporani, inregistrand vanzari record de peste 150 de milioane de copii si detinand un palmares de 267 de discuri de aur si 70 de platina.

Biletele pentru acest spectacol se gasesc la Agentia Operei, Agentia Teatrului si online. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 450 de lei - categoria VIP, 350 de lei - categoria I, 250 de lei - categoria a II-a si 100 de lei - categoria a III-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.