Trupa Directia 5, a carei activitate muzicala se intinde pe o perioada de peste 22 de ani, va sustine show-ul "Rock'n Roll Baby", joi, de la ora 21.30, in clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Directia 5 este una dintre cele mai cunoscute trupe de pop-rock romanesti, cu peste 25 de materiale discografice (LP, EP) si mii de concerte la activ, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Printre piesele pe care fanii le vor putea asculta la concertul pe care trupa Directia 5 il va sustine joi, in Bucuresti, se numara "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" si "Si ce daca".

Biletele pentru concertul trupei Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online, pe www.iabilet.ro, si in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului, la intrare. Acestea costa 80 de lei, cu loc la masa, si 100 de lei VIP, cu loc la masa in fata scenei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.