Actorul american Mickey Rourke isi va relansa cariera in box la varsta de 62 de ani, urmand sa intalneasca, la sfarsitul lunii noiembrie, la Moscova, un pugilist american profesionist, in varsta de 29 de ani, a anuntat, miercuri, site-ul rus sovsport.ru, citat de AFP.

"Boxul este o parte importanta din viata mea. M-a invatat ce este respectul, determinarea, rabdarea si concentrarea. Mereu am vrut sa lupt in Rusia", a declarat Mickey Rourke.

Actorul american il va intalni, la 28 noiembrie, pe compatriotul sau Elliot Seymour, scrie MEDIAFAX.

Mickey Rourke, comparat de presa americana cu Marlon Brando, a devenit celebru in 1980 gratie filmului "Noua saptamani si jumatate".

Actorul calatoreste des in Rusia, iar la o vizita efectuata in luna august a cumparat un tricou pe care era imprimata o fotografie a presedintelui Vladimir Putin, de la centrul comercial Gum din Moscova.

Mickey Rourke a abandonat cariera de pugilist in anii '70, dar a revenit in 1991 in ring. Actorul american a renuntat iar la box in 1995.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.