Actorul britanic Warren Clarke, care a jucat in filmul "Portocala mecanica" si a avut rolul principal in serialul politist britanic "Dalziel and Pascoe", a murit miercuri, la varsta de 67 de ani, informeaza Reuters.

Warren Clarke a murit in somn, dupa o scurta perioada in care a fost bolnav, a anuntat agentia actorului, Independent Talent Group.

"Familia si cei dragi ii vor simti lipsa lui Warren Clarke. In aceste momente de durere, va rugam sa le respectati intimitatea", au spus reprezentantii actorului intr-o declaratie.

Clarke, care s-a nascut in Oldham, Marea Britanie, si-a inceput cariera in televiziune in anii 1960 si a jucat in serialul "Coronation Street". Inainte de a se indrepta spre actorie, a lucrat ca redactor la ziarul Manchester Evening News, scrie MEDIAFAX.

Warren Clarke a jucat alaturi de Malcolm McDowell in filmul "Portocala mecanica/ A Clockwork Orange", regizat de Stanley Kubrick, in 1971, iar in ultimii ani a devenit cunoscut pentru rolul detectivului Andy Dalziel, din serialul "Dalziel si Pascoe", difuzat de BBC One intre 1996 si 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.