The Prodigy va lansa, pana la sfarsitul lui 2014, un nou album de studio, al saselea disc al formatiei, iar stilul noului material va fi un "antidot pentru muzica DJ-ilor".

"Albumul asta e curat, organic. E energie si violenta pura", a declarat Liam Howlett, membru al trupei The Prodigy, intr-un interviu pentru Q Magazine, in care a criticat muzica dance din prezent, despre care spune ca este bazata pe formule consacrate, fara sa aduca nimic nou.
Noul album al formatiei The Prodigy, care nu are inca un titlu, este al saselea disc de studio al trupei si va include piese precum "Beyond The Death Ray", "Nasty Nasty", "Get Your Fight On", "Wall Of Death" si "Rottweiler".

De asemenea, pe noul material va fi prezenta piesa "Ibiza", rezultatul colaborarii trupei cu Sleaford Mods. Intr-un interviu anterior, Liam Howlett a declarat ca noul disc va avea un stil muzical mult mai violent.

"Suna mult mai violent, e mai salbatic. Nu e influentat prea mult de trecut si nu e bazat mai mult pe chitare sau pe sintetizatoare, ci e un amestec dintre cele doua. Nu mi se pare ca e foarte potrivit pentru difuzarea la radio, mi se pare ca e cam extremist", a spus Howlett.

The Prodigy este o trupa englezeasca de muzica electronica infiintata de Liam Howlett in 1990. In prezent, trupa este alcatuita din Liam Howlett ( compozitor si clapar), Keith Flint (dansator si solist), Leo Crabtree (tobosar), Rob Holliday (chitarist) si Maxim (MC si solist). Alaturi de Chemical Brothers si Fatboy Slim, trupa a fost considerata fondatoare a stilului muzical big beat, care a atins punctul maxim de popularitate intre anii 1990 si 2000, scrie MEIDAFAX.

Trupa The Prodigy a vandut peste 25 de milioane de discuri la nivel mondial si a castigat mai multe premii importante in industria muzicala, printre care doua Brit Awards, trei premii MTV Video Music, cinci premii MTV Europe Music si a fost nominalizata la premiile Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.