Revista Esquire dezvaluie in numarul din noiembrie al publicatiei cine este cea mai sexi femeie in viata.

Penelope Cruz, in varsta de 40 de ani, a fost numita cea mai sexi femeie in viata, titlu acordat anul trecut de revista Esquire actritei americane Scarlett Johansson, care l-a obtinut, de altfel, de doua ori. Cruz este a unsprezecea femeie care a obtinut acest titlu, printre celelalte vedete feminine apreciate de editorii publicatiei dedicate barbatilor numarandu-se Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna si Charlize Theron.

Actrita spaniola apare pe coperta numarului pentru noiembrie al revistei si intr-un pictorial publicat alaturi de un interviu in care vedeta vorbeste despre atractia sa pentru actorie, care a fost foarte puternica in adolescenta, scrie MEDIAFAX.

Penelope Cruz este cunoscuta ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebra cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul sau l-a lansat in 1999. A fost nominalizata la premiile Oscar in 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnatura lui Almodovar, dar si in 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele in care a mai jucat se numara "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si "Nu te misca" (2004). Este prima actrita spaniola recompensata cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") si prima actrita spaniola care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood. Penelope Cruz este casatorita din 2010 cu actorul Javier Bardem, cu care are doi copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.