Cantaretul Stefan Hrusca va sustine concertul "Colinde Traditionale de Craciun" pe 15 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events.

Stefan Hrusca va incanta publicul cu unele dintre cele mai frumoase colinde si cantece de Craciun, precum "Florile dalbe", "Trei pastori", "Afara ninge linistit", "Linu-i lin", Sfanta-i sara de Craciun", dar si "Ruga pentru Parinti". Organizatorii anunta ca evenimentul din 15 decembrie va fi diferit fata de concertele sustinute de Stefan Hrusca pana acum.

"Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc - de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste. Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind", a declarat Stefan Hrusca, potrivit MEDIAFAX.

Preturile biletelor pentru concertul din 15 decembrie sunt urmatoarele: 175 de lei (categoria VIP), 150 de lei (categoria 1), 120 de lei (categoria 2), 90 de lei (categoria 3) si 60 de lei (categoria 4). Biletele se gasesc in toata reteaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, dar si online, pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Stefan Hrusca, nascut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, in Maramures, este interpret de muzica folk, cunoscut publicului din Romania mai ales prin colindele sale. A debutat ca artist in anul 1981, la Cenaclul Flacara. Pana in 1984, acesta a sustinut peste o mie de spectacole impreuna cu cenaclul. In 1991, s-a stabilit in Toronto, Canada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.