Radiohead a inceput sa lucreze la un nou album de studio.

Thom Yorke a publicat in ultimele zile o serie de mesaje destul de misterioase pe Twitter, iar unul dintre acestea continea un link spre o imagine fara titlu, reprezentand un pick-up alb. Cel mai explicit dintre mesajele sale a fost acela in care a explicat ca el si Stanley - se referea probabil la bunul sau prieten Stanley Donwood, care a realizat multe dintre copertele albumelor lansate de Radiohead - "au trecut in revista 15 ani de cuvinte si fotografii abandonate".

Thom Yorke spune ca trupa Radiohead a facut "overdubs" (inregistrari peste piese existente, n.r.) in studioul ei, dar el si colegii lui de trupa se afla "abia in a doua zi de munca". Cu cateva luni in urma, chitaristul principal al grupului Radiohead, Jonny Greenwood, a declarat pentru BBC ca trupa sa va incepe inregistrarile pentru un nou album in luna septembrie. Noul material discografic va fi primul dupa "The King of Limbs", aparut in 2011, pe care Radiohead l-a vandut in versiune digitala pe site-ul ei, fara a apela la serviciile unei case de discuri.

Radiohead este o trupa britanica de rock alternativ din Oxfordshire. Membrii formatiei sunt Thom Yorke (voce, chitara, electronics), Jonny Greenwood (chitara), Ed O'Brien (chitara, backing vocals), Colin Greenwood (bas, sintetizator) si Phil Selway (tobe, percutie). De-a lungul carierei, trupa Radiohead a vandut peste 30 de milioane de albume si a primit numeroase trofee importante, inclusiv trei premii Grammy si sapte NME Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.