Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, le-a dezvaluit prietenilor sai ca povestea de iubire cu Jennifer Lawrence este adevarata.

O sursa din anturajul noului cuplu, ai carui membri si-au inceput relatia in luna iunie, dupa ce actrita in varsta de 24 de ani a asistat la unul dintre concertele grupului Coldplay la Londra, a declarat pentru Us Weekly: "El este indragostit. Este ceva serios".

Totodata, Jennifer Lawrence ar fi avut o pasiune pentru rockerul britanic, in varsta de 37 de ani, inca de cand era adolescenta. O alta sursa a declarat: "Este o fantezie devenita realitate". Pe de alta parte, o alta sursa a precizat ca solistul trupei Coldplay compune melodii de dragoste pe care le dedica actritei si ii place sa o duca pe aceasta in locuri romantice. Informatia despre noua relatie a cantaretului britanic a aparut dupa ce, in luna iulie, presa tabloida vorbea despre o posibila impacare a acestuia cu actrita Gwyneth Paltrow. Cei doi s-au despartit de comun acord in luna martie a acestui an, dupa o casnicie care a durat zece ani.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, care au doi copii impreuna - Apple, in varsta de 10 ani, si Moses, in varsta de 8 ani -, s-au casatorit pe 5 decembrie 2003 si si-au anuntat despartirea, definita de cei doi drept "separare constienta", intr-un mesaj comun, publicat in martie pe site-ul actritei americane, goop.com. Chris Martin si grupul sau Coldplay, infiintat in 1996, au vandut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formatiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - a fost lansat pe piata pe 19 mai.

Jennifer Lawrence Shrader, nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in plina ascensiune. La varsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente si a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in domeniu. A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.

Citeste si:
Nunti secrete vs ceremonii cu fast: 10+ vedete care si-au unit destine
Nunti secrete vs ceremonii cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.