Pe 4 iulie Tom Hardy s-a casatorit in secret cu iubita lui, actrita Charlotte Riley, in cadrul unei ceremonii private.

Potrivit unei surse, actorul si partenera lui de viata s-au casatorit "in fata rudelor si a prietenilor apropiati" intr-un castel din secolul al XVIII-lea - Chateau de Roussan - aflat in regiunea Provence din sudul Frantei.

O sursa a declarat pentru The Sun on Sunday: "A fost o ceremonie frumoasa, discreta, la care au participat doar prietenii apropiati si cele doua familii. Fiul lui Tom, Louis (provenit din relatia actorului cu Rachael Speed), a jucat un rol important in ceremonie. S-au asigurat ca au ales un loc uluitor si intim pentru nunta lor. Castelul se afla in centrul regiunii Provence si are o vedere superba spre Alpi".

Ceremonia secreta a avut loc pe 4 iulie, iar cuplul a ales sa nu faca un eveniment "stralucitor" din casatoria lor, preferand sa organizeze o ceremonie intima si foarte discreta. Tom Hardy a fost casatorit cu Sarah Ward din 1999 pana in 2004 si are un fiu, Louis Thomas, nascut in 2008, din relatia cu o fosta iubita, Rachael Speed. In 2008, actorul britanic a inceput o relatie cu Charlotte Riley, pe care a cunoscut-o in timpul unor filmari. Tom Hardy si Charlotte Riley s-au logodit in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.