Starurile de la Hollywood Eva Mendes si Ryan Gosling au devenit pentru prima oara parinti.

Purtatorii de cuvant ai celor doi actori nu au confirmat deocamdata informatia. Numele fetitei nu a fost nici el dat publicitatii, informeaza MEDIAFAX.

Cei doi actori, care formeaza unul dintre cele mai stralucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Destine la rascruce/ The Place Beyond The Pines", lansat pe marile ecrane in 2013. Eva Mendes, nascuta in Florida, de origine cubaneza, a ramas foarte discreta in privinta sarcinii sale si nu s-a aratat niciodata in public cu rochii mulate care sa ii expuna silueta rotunjita de viitoare mamica.

Nascuta pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renuntat insa pentru a studia actoria. Este cunoscuta din filme precum "Zi de instructie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastra/ We Own the Night" (2007), "Demon pe doua roti/ Ghost Rider" (2007) si "Pacatele unui politist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbiz. A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.