Lady Gaga a declarat ca prefera sa fie "grasa decat superficiala", dupa ce mai multe fotografii ale sale, publicate pe contul de Instagram, au atras comentarii negative legate de silueta cantaretei.

Vedeta pop americana, care a recunoscut in trecut ca greutatea sa fluctueaza din cauza ca iubeste mancarea italiana, a dat replici acide criticilor siluetei sale, dupa ce o serie de fotografii care o prezentau intr-un costum de baie de culoarea pielii a atras comentarii negative pe platforma de partajare de fotografii Instagram. Una dintre fotografii, realizata in Dubai, avea ca explicatie textul: "Mandra la orice marime, pentru ca interiorul conteaza. In plus, conteaza foarte mult cum pozezi! Intrebati fotomodelele!". Dupa ce a primit si sustinerea unui fan, cantareata de 28 de ani a scris pe Twitter: "Prefer sa fiu grasa decat superficiala!", scrie MEDIAFAX.

Un alt fan al vedetei a scris: "Sincer, nu imi pot imagina cum ar fi sa primesc comentarii despre greutatea mea in fiecare zi. Cat de jignitor si degradant! Gaga e perfecta, asa ca lasati-o in pace". Acest comentariu a facut-o pe artista sa raspunda: "Toata ziua, in fiecare zi. Si ce daca uneori am burta, uneori nu am? Sunt oameni care mor de foame in lume, dar cui ii pasa?".

Lady Gaga a vorbit in trecut despre problemele de alimentatie de care suferea si pe care acum spune ca a reusit sa le lase definitv in urma. "M-am luptat cu o tulburare de alimentatie timp de zece ani, asa ca iau subiectul asta foarte in serios, iau problemele altora foarte in serios", a spus artista.

Lady Gaga este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.