Simone Battle, membra a trupei G.R.L. si fosta concurenta a editiei americane a show-ului de televiziune "X-Factor", a murit la varsta de 25 de ani.
Simone Battle a fost gasita decedata, vineri dimineata, in casa sa din Los Angeles, potrivit unui anunt facut sambata de autoritati. In prezent, autoritatile investigheaza cauza decesului cantaretei. Insa surse din politie au declarat, pentru site-ul TMZ, ca in acest caz ar fi vorba despre o sinucidere.

"Ne va fi foarte dor de ea si o vom iubi pentru totdeauna. A fost o persoana exuberanta si foarte iubita", a declarat tatal artistei, Anthony E Battle, citat de dailymail.co.uk. La randul lor, celelalte membre ale grupului G.R.L. au postat pe site-ul trupei un mesaj in memoria artistei. "Cuvintele nu pot exprima durerea provocata de aceasta pierdere. Incredibilul sau talent a fost depasit doar de generozitatea sa", se spune in mesajul trupei G.R.L.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.