Sylvester Stallone lucreaza la un film autobiografic, potrivit declaratiilor facute de mama acestuia.

Vedeta seriei "Rocky", care a scris si regizat mai multe filme de-a lungul anilor, se concentreaza in prezent asupra unui lungmetraj despre inceputurile si evolutia carierei sale la Hollywood.

"Sylvester lucreaza la povestea vietii lui, propria biografie. Trebuie sa filmeze «Rambo V» si mai trebuie sa mearga si la Budapesta pentru a incepe filmarile la «The Expendables 4», dar va turna acest film (autobiografic, n.r.) intre aceste proiecte", a declarat Jackie, mama actorului, pentru tabloidul britanic The Sun, potrivit MEDIAFAX.

Sylvester Stallone, in varsta de 68 de ani, a devenit celebru la sfarsitul anilor '70, cu rolul pugilistului Rocky Balboa in filmele din franciza "Rocky" si si-a construit apoi o cariera de succes jucand partituri principale in pelicule de actiune, precum John Rambo, un veteran al razboiului din Vietnam, in franciza "Rambo", si rolul unui mercenar in franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables".

Recent, Stallone a jucat alaturi de Robert de Niro in "Grudge Match: Faceti pariurile", de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpreteaza doi pugilisti batrani a caror rivalitate a devenit celebra dincolo de granitele sportului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.