Cantareata americana Barbra Streisand va lansa in septembrie un album de duete, unul dintre cantece fiind interpretat impreuna cu Elvis Presley, gratie tehnologiilor moderne.

Barbra Streisand va lansa pe 12 septembrie un album muzical cu 12 piese, intitulat "Partners". Toate melodiile sunt interpretate in duet, alaturi de cantareti ca Stevie Wonder, Lionel Richie, Andrea Bocelli, Michael Bublé, John Mayer, John Legend, Blake Shelton, Babyface, Josh Groban si Jason Gould. Dar cel mai asteptat cantec este "Love me tender", pe care artista in varsta de 72 de ani il interpreteaza, gratie tehnologiilor moderne, alaturi de "regele rock'n'roll-lui" Elvis Presley, cel care a compus celebra piesa.

"Ce grup extraordinar de oameni talentati!", a scris Streisand, luni, pe pagina sa de pe platforma online Instagram, cand a facut publica informatia. Cantareata a publicat si o fotografie cu coperta noului album, cu un portret al ei, alaturi de cuvintele "Streisand, Partners" si o lista cu artistii cu care a colaborat.

Barbra Streisand si Elvis Presley nu au lucrat niciodata impreuna, desi artista a dorit ca Presley sa joace alaturi de ea in filmul "S-a nascut o stea", din 1976, rolul revenindu-i in cele din urma lui Kris Kristofferson. Potrivit zvonurilor din acea perioada, Presley, care a murit la un an dupa lansarea filmului, ar fi vrut sa lucreze cu Streisand, dar managerul sau ar fi cerut prea multi bani, iar producatorii ar fi fost nevoiti sa aleaga pe altcineva.

De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a castigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americana - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America Award, Globul de Aur, National Medal of the Arts si Peabody -, pentru prestatiile ei din muzica, cinematografie, teatru si televiziune. Barbra Streisand este singurul artist din lume ale carui albume au ajuns pe prima pozitie in topurile muzicale americane in cinci decenii consecutive. Cantareata a castigat opt premii Grammy si a vandut peste 71,5 milioane de discuri.

Citeste si:
Cine este Diana Pinto. Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis chiar...
Cine era iubita lui Benjamin...

Barbra Streisand, in varsta de 72 de ani, a castigat doua premii Oscar - unul pentru cea mai buna actrita, gratie rolului din filmul "Funny Girl" (1968), iar cel de-al doilea pentru cel mai bun cantec original, "Evergreen", extras de pe coloana sonora a filmului "S-a nascut o stea/ A Star Is Born" (1977), in care a jucat rolul principal.

Barbra Streisand a primit alte cateva nominalizari la Oscaruri, inclusiv la categoria "cea mai buna actrita", pentru rolul din "Cei mai frumosi ani/ The Way We Were", si in calitate de producatoare a filmului nominalizat "Printul mareelor/ The Prince of Tides".

Nascut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, in Mississippi, Elvis Presley a intrat in legenda drept cantaretul sarac care a reusit in industria muzicala, albul care canta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 si rebelul patriot. Elvis Presley a murit in resedinta sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la varsta de 42 de ani, in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente.

Citeste si:
Andrea Bocelli a cantat pentru prima oara cu fiul sau / VIDEO
Andrea Bocelli a cantat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.