Cantareata Rihanna a initiat o serie de negocieri pentru a cumpara un club de fotbal din Marea Britanie si a primit cateva sfaturi in acest domeniu de la bunul ei prieten, fotbalistul Didier Drogba, care joaca pentru echipa Chelsea Londra.

Vedeta, in varsta de 26 de ani, intentioneaza, de asemenea, sa creeze o academie de sport in tara ei de origine, Barbados. Ea doreste sa devina si presedintele propriei echipe de fotbal din Marea Britanie.

"La inceput, am crezut ca dorinta Rihannei de a cumpara un club de fotbal va disparea foarte repede. Ne-am imaginat ca ea se afla inca sub influenta Cupei Mondiale din Brazilia. Dar acum a devenit clar faptul ca ea isi doreste cu adevarat acest lucru. Vrea sa infiinteze o academie de fotbal in tara ei, Barbados. Apoi, visul ei cel mai mare este de a cumpara un club de fotbal din Marea Britanie", a declarat o sursa pentru Daily Star.

In trecut, artista a dezvaluit ca este o mare admiratoare a clubului F.C. Liverpool, dar a lasat sa se inteleaga ca se gandeste si la posibilitatea de a cumpara un club din Los Angeles.

"Marea Britanie este ca o a doua tara pentru ea, desi a lasat sa se inteleaga ca ar fi dispusa sa colaboreze si cu o echipa din Los Angeles", a adaugat aceeasi sursa.

Rihanna nu este singura vedeta care se afla in discutii pentru a prelua o echipa de fotbal britanica. Recent, rapperul american Snoop Dogg a recunoscut ca intentioneaza sa investeasca in clubul scotian Glasgow Celtic.

Rapperul P. Diddy s-a aflat si el in negocieri pentru a cumpara clubul Crystal Palace in 2010 si a spus ca a facut acest lucru intrucat ii placea numele echipei britanice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.