Actrita americana Elaine Stritch, o legenda de pe Broadway, care era insa apreciata si pentru rolurile sale din productii de televiziune, precum serialul "Two's Company", difuzat in anii 1970, a murit joi in resedinta ei din statul american Michigan la varsta de 89 de ani.

Recent, Elaine Stritch, castigatoare a premiilor Primetime Emmy si Tony, a aparut si in doua seriale TV foarte apreciate, "Law & Order" si "30 Rock", si a sustinut un turneu de adio ce a inclus mai multe concerte in 2013.

Actrita s-a retras in resedinta ei din Birmingham, un oras din statul american Michigan, dupa o cariera de sapte decenii, intrucat suferea de diabet si suferise de curand o fractura de sold.

Elaine Stritch, actrita si cantareata, era renumita pentru umorul ei intepator si pentru mimica ei ironica, dar si pentru preferinta pentru tigarete si alcool. Si-a inceput cariera in anii 1940, jucand in numeroase productii teatrale, care i-au adus cinci nominalizari la premiile Tony. A castigat acest trofeu o data, in 2002.

A jucat si in filme, inclusiv in doua pelicule semnate de Woody Allen - "September" si "Small Time Crooks".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.