Actorul si cantaretul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", si-a anuntat fanii de pe platforma online Twitter ca, sambata, va concerta la Bucuresti, "in umbra ridicolului palat al lui Ceausescu".

"Acum Bucuresti, in umbra ridicolului palat (Palatul Parlamentului, n.r.) al lui Ceausescu. Cea mai mare cladire din lume, daca facem impreuna un test", a scris Hugh Laurie pe contul sau de pe platforma Twitter, transmite MEDIAFAX.

Actorul si cantaretul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", va sustine un concert sambata, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, impreuna cu The Copper Bottom Band.

Organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment, recomanda publicului sa vina la ora 19.00 si sa respecte cu strictete regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. Dupa ce se va face accesul, spectatorii nu vor mai putea parasi incita pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle si deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi si mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto si aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, organizatorii recomanda ca toti cei care vor participa la concert sa pastreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin doua filtre, unul la intrarea in Sala Palatului si al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea in sala de spectacol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.