Serialul "True Blood" ar putea fi adaptat intr-un musical pe Broadway.

Ideea transformarii serialului "True Blood" intr-un musical apartine compozitorului care a creat coloana sonora a show-ului TV, Nathan Barr, care va dezvolta, totodata, noua productie teatrala.

"E o idee pe care am sugerat-o directorilor de la HBO si creatorului serialului, Alan Ball", a declarat Nathan Barr, joi seara, cu ocazia difuzarii intr-o proiectie speciala a primului episod din ultimul sezon (al saptelea), al serialului "True Blood".

"Povestea in sine este potrivita pentru un musical, care se va numi «True Blood: The Musical». Va trebui sa gasim o metoda pentru a reinventa aceasta productie", a adaugat el, conform MEDIAFAX.

In ciuda acestor vesti bune pentru fanii serialului, Nathan Barr spune ca proiectul nu este deocamdata finalizat.

"Deocamdata este o propunere, nu e ceva sigur. Eu detin drepturile muzicale asupra serialului. Nu e nevoie ca HBO sa aprobe proiectul, dar eu sper ca postul TV o va face si, astfel, vom putea duce noul spectacol pe Broadway. Avem la dispozitie un an pentru a prezenta proiectul, care se afla inca intr-o faza incipienta, dar eu sunt foarte incantat", a adaugat Nathan Barr.

Nathan Barr care a colaborat cu producatorii serialului "True Blood" inca de la episodul-pilot al show-ului, difuzat in 2008, spune ca aceasta colaborare "a reprezentat o calatorie extraordinara", dar "este foarte trist sa vezi ca se incheie".

Al saptelea sezon al serialului "True Blood" contine 10 episoade si va avea premiera oficiala pe postul HBO, duminica, 22 iunie.

Serialul "True Blood" inregistreaza cote de audienta impresionante, fiind urmarit in fiecare saptamana de peste 5 milioane de telespectatori in Statele Unite ale Americii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.