Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au casatorit pe 24 mai la Florenta, au plecat in Mexic, intr-o luna de miere "oficiala".

Kim Kardashian si Kanye West, care petrec luna de miere in satul mexican Punta Mita, fiind cazati intr-o resedinta privata de pe plaja, au sarbatorit, de asemenea, ziua de nastere a rapperului, care a implinit 37 de ani pe 8 iunie, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

La inceputul saptamanii, Kim Kardashian a publicat pe contul ei de pe platforma Instagram un mesaj de felicitare pentru sotul ei: "La multi ani sotului meu si celui mai bun prieten din lume! Mi-ai schimbat viata mai mult decat crezi. Modul in care privesti viata ma inspira, te iubesc atat de mult!".

Dupa o relatie care a inceput in urma cu doi ani, Kim si Kanye s-au casatorit in fata a 600 de invitati in cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 24 mai la Forte di Belvedere, in Florenta.

Kim Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.