LifeStar 5 Iunie 2014 15:34
Justin Bieber a fost "victima unui santaj de un milion de dolari", din cauza unei inregistrari video in care cantaretul este surprins in timp ce face afirmatii rasiste si care a intrat in posesia unui barbat cu identitate necunoscuta, ce i-a cerut artistului bani pentru a nu o face publica.

Potrivit contactmusic.com, la inceputul acestei saptamani, tabloidul britanic The Sun a publicat o inregistrare video in care Justin Bieber intreba: "De ce le este negrilor frica de drujbe?", oferind apoi poanta insultatoare a glumei: "Fugi, negrule, fugi (Run, nigger, nigger, nigger)".

Potrivit site-ului Tmz.com., echipa de management a lui Bieber a fost contactata de un avocat angajat de un barbat, care a lucrat la unul dintre proiectele video ale cantaretului cu aproximativ doua luni in urma.

Barbatul respectiv a gasit inregistrarea video intr-unul dintre hard-diskurile lui Bieber si a facut o copie, solicitand ulterior suma de un milion de dolari pentru a nu da publicitatii materialul cu continut rasist, dar cand reprezentantii cantaretului au refuzat, avocatul a scazut suma la 800.000 de dolari.

In urma unor negocieri purtate saptamana trecuta, avocatul a declarat ca suma de 500.000 de dolari este suficienta pentru pastrarea secretului in legatura cu inregistrarea, dar dupa ce i s-a spus ca "nici nu se pune problema", materialul video a aparut in presa.

Deoarece cantaretul canadian avea doar 15 ani cand a spus gluma respectiva, se crede ca echipa lui de impresariat nu si-a facut griji prea mari in legatura cu publicarea inregistrarii. La o zi dupa aparitia in presa a materialului video, Justin Bieber, in prezent in varsta de 20 de ani, si-a cerut scuze pentru "ignoranta" lui, afirmand ca era doar "un copil pe vremea aceea".

Totusi, la cateva zile dupa aceea, a iesit la suprafata alta inregistrare, in care Bieber canta pe ritmuri rap despre uciderea unui "negru" si despre aderarea la organizatia rasista americana Klu Klux Klan, schimband cuvintele hitului sau din 2009 "One Less Lonely Girl" cu "One Less Lonely Nigger". Desi Bieber nu a comentat direct acest din urma incident, a postat recent pe Instagram un citat din cartea "Jesus Calling", de Sarah Young, in locul unor scuze oficiale.

Citeste si:
Ucraina are nevoie de şapte miliarde de dolari pe lună pentru a...
Ucraina are nevoie de şapte...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.