LifeStar 26 Mai 2014 13:39
Nazareth, legendara trupa britanica de hard rock, va concerta din nou pe scena din Hard Rock Café din Capitala, pe 22 august.

Dupa concertul sold out din 2012, scoţienii revin cu un setlist compus din piesele care i-au facut celebri, dar si cu cateva piese de pe noul lor album,"Rock'n Roll Telephone", care va fi lansat anul acesta, inform

Trupa Nazareth a vandut milioane de albume, membrii formaţiei fiind consideraţi adevaraţi pionieri ai rock-ului deveniţi legende. Membrii trupei Nazareth au inceput sa cante prin cluburile scoţiene la sfarsitul anilor '60 si au reusit in doar caţiva ani sa lanseze un album care si in prezent reprezinta o referinţa pentru orice ascultator de rock - "Hair of The dog", probabil cel mai cunoscut material discografic al lor, care a inspirat formaţii precum Guns N' Roses.

Biletele pentru concertul pe care trupa Nazareth il va susţine la Bucuresti costa 60 de lei, cu loc in picioare in faţa scenei, si 90 de lei, cu loc la masa (numar limitat de tichete). Acestea pot fi achiziţionate online, de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/, dar si de la Hard Rock Café si din reţeaua IaBilet - magazinele Uman si Senia si de la agenţiile Perfect Tour din toata ţara.

De asemenea, vor fi puse in vanzare 30 de bilete meet & greet, care includ loc la masa si intalnire cu artistii, precum si un poster cadou pentru autograf, la preţul de 250 de lei.

In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei, fara loc, respectiv 100 de lei, cu loc la masa, in limita disponibilitaţii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.