LifeStar 20 Mai 2014 14:27
Cantaretul britanic Paul McCartney si-a anulat turneul din Japonia, intitulat "Out There", din cauza unei infectii virale si are nevoie de repaus complet, au afirmat, marti, organizatorii concertelor.

Nu au fost oferite informatii despre modul in care va decurge restul turneului din Asia, urmatorul concert al cantaretului fiind programat pe 28 mai, la Seul.

Paul McCartney, in varsta de 71 de ani, a anulat deja doua concerte si urma sa cante miercuri, la Budokan, si sambata, la Osaka. Cel mai recent turneu japonez al artistului a avut loc in noiembrie 2013.

"Asteptam cu nerabdare sa cant din nou in Japonia, dupa ce m-am simtit atat de bine aici in noiembrie. As dori sa multumesc fanilor mei japonezi pentru dragostea si intelegerea lor si pentru mesajele de sprijin", a declarat Paul McCartney.

Fostul membru al trupei The Beatles s-a imbolnavit saptamana trecuta, dupa sosirea in Japonia. Organizatorii au spus, marti, ca medicii i-au recomandat "repaus complet".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.