Rihanna a fost data in judecata, luni, de Geoffrey Keating, fostul ei bodyguard, pentru comentarii defaimatoare primite de acesta prin e-mail de la cantareata, in cursul anului 2013.

In documentele depuse luni la o instanta din New York, Geoffrey Keating, din Dublin, sustine ca Rihanna a facut declaratii "ofensatoare" si false despre el intr-un e-mail pe care artista i l-a trimis atat lui, cat si sotiei sale, in iulie anul trecut.

De asemenea, Keating sustine ca artista R&B i-a facut aceleasi declaratii defaimatoare surorii lui, in timpul unei conversatii telefonice.

Garda de corp de origine irlandeza, care a colaborat cu Rihanna in timpul turneului "Diamonds", intre octombrie 2012 si iulie 2013, sustine ca aceste declaratii i-au afectat imaginea si cariera.

Geoffrey Keating cere despagubiri financiare pentru daunele suferite si solicita, de asemenea, ca Rihanna sa dea publicitatii o dezmintire pentru afirmatiile sale defaimatoare.

Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", din 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) si "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vandut in peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu sapte premii Grammy.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat in 2012, an in care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La inceputul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul in pregatire al cantaretei de origine columbiana, intitulat "Shakira".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.