Regizorul francizei "X-Men", Bryan Singer, este acuzat ca ar fi violat, abuzat fizic si drogat un tanar de 17 ani in 1999.

Conform plangerii penale, faptele de agresiune ar fi avut loc in mai multe randuri, in cateva resedinte din Los Angeles si Kailua, Hawaii, si au inclus viol, administrare fortata a drogurilor si alte constrangeri fizice.

In documentele depuse in instanta, obtinute de site-ul The Wrap, citat de MEDIAFAX se spune ca victima este Michael Egan, un locuitor din Nevada, care a crescut in Vestul mijlociu al Statelor Unite si, in cele din urma, s-a mutat cu familia la Los Angeles pentru a deveni actor.

Michael Egan, care are in prezent 32 de ani, sustine ca Singer si alte persoane din industria filmului l-au amenintat ca ii vor distruge aspiratiile de a se lansa in lumea filmului daca nu le va face pe plac.

Documentele depuse in instanta contin descrieri detaliate ale modului in care, in anul 1999, Bryan Singer i-a oferit lui Egan droguri si alcool, apoi l-a luat cu avionul spre Hawaii pentru a-l abuza sexual.

Michael Egan sustine, de asemenea, ca acest lucru s-a intamplat in mai multe randuri si ca nu a fost singurul adolescent care a fost abuzat sexual de cineast.

Plangerea penala solicita initierea unui proces si o suma necunoscuta de bani, drept compensatii pentru traume emotionale, agresare sexuala si fizica si invadarea vietii private.

Victima a depus plangerea cu putin timp inainte de lansarea celui mai recent film din franciza "X-Men", "X-Men: Days Of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut". In Romania, acest film va avea premiera pe 23 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.