Debbie Rowe, a doua sotie a cantaretului Michael Jackson, a anuntat ca doreste sa ceara in justitie custodia celor doi copii rezultati din mariajul ei cu "regele muzicii pop".

Debbie Rowe a spus ca doreste sa obtina custodia celor doi copii rezultati din mariajul ei cu Michael Jackson. Totodata, ea a spus ca ar fi bucuroasa sa obtina si tutela celui de-al treilea copil al megastarului, nascut cu ajutorul unei mame-surogat.

Surse din anturajul fostei sotii a megastarului spun ca aceasta este profund ingrijorata de mediul familial din resedinta Jackson. Desi spune ca o place pe mama celebrului cantaret, Katherine Jackson, Debbie Rowe crede ca aceasta este mult prea in varsta pentru a detine tutela copiilor.

"Katherine nu relationeaza cu copiii si nu se implica in vietile lor", i-a dezvaluit Debbie Rowe unei prietene.

De asemenea, Debbie este ingrijorata din cauza fratilor lui Michael Jackson, care vin foarte des in resedinta familiei Jackson din Calabasas si considera ca acestia reprezinta o influenta negativa asupra copiilor megastarului. Ea spune ca fiul cel mare al cantaretului, Prince, a inceput sa vorbeasca foarte urat si a devenit rebelul familiei, pentru ca nimeni nu indrazneste sa il puna la punct.

Debbie Rowe este nemultumita in special de Jermaine Jackson, pe care il considera "infiorator" si "extrem de nepotrivit", si doreste ca acesta sa nu se implice deloc in cresterea si educatia copiilor. Debbie este de parere ca Blanket - fiul cel mic al megastarului, in varsta de 12 ani, care nu este copilul ei biologic - este cel mai vulnerabil si are cel mai mult de suferit din cauza acestor influente negative.

In ceea ce o priveste pe fiica megastarului, Paris, Debbie considera ca aceasta nu a reusit deocamdata sa faca progresele de care are nevoie dupa tentativa ei de suicid de anul trecut si vrea sa obtina custodia ei, pentru a lua masurile necesare pentru ca tanara sa traiasca in siguranta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.