Vladimir Putin a divortat in mod oficial de Liudmila, de care era despartit de mai multi ani, a confirmat miercuri un purtator de cuvant al Kremlinului,

Mentiunea "casatorit" a disparut din biografia lui Vladimir Putin postata online pe site-ul presedintiei ruse, a subliniat miercuri agentia de stat Itar-Tass, informatia fiind preluata de televiziunea publica.

Agentia l-a intrebat pe Dmitri Peskov, un purtator de cuvant a Kremlinului, daca acest lucru inseamna ca presedintele rus a divortat in mod oficial. "Acest lucru inseamna ca divortul a avut loc", a raspuns Peskov, fara sa ofere alte detalii, anunta MEDIAFAX.

Vladimir Putin, a carui viata privata - atunci cand informatiile nu provin de la Kremlin - este un subiect tabu pentru presa rusa, a surprins intreaga tara, in iunie, anuntand, alaturi de Liudmila, ca s-a despartit de ea, intr-un interviu televizat regizat cu atentie.

Presedintele rus a declarat ca este vorba despre "o decizie comuna", dupa aproape 30 de ani de casatorie.

"De fapt a fost o decizie comuna, iar casatoria noastra s-a incheiat deoarece nu ne mai vedeam aproape deloc. Fiecare are propia viata", declara atunci fosta sotie a presedintelui. "Este un divort civilizat", continua Liudmila Putina, fara sa spuna daca s-a pronuntat o hotarare cu privire la divort.

Agentia Itar-Tass adauga ca oficialii politici rusi sunt obligati sa-si depuna la 1 aprilie declaratiile de venituri si interese. Aceste informatii cuprind si resursele membrilor familiilor lor, deci, in mod implicit, si situatia familiala.

Singurele informatii personale publicate in biografia presedintelui le vizeaza, de-acum, doar pe fiicele sale Maria si Katerina, nascute in 1985 si, respectiv, 1986.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.