Madonna va trece din nou in spatele camerei de filmat si va regiza cel de-al treilea lungmetraj din cariera, filmul "Ade: A Love Story", care va avea la baza romanul de debut omonim al scriitoarei Rebecca Walker.

Artista americana, in varsta de 55 de ani, care a debutat ca regizoare in 2008 cu filmul "Mizerie si intelepciune/ Filth and Wisdom", va lucra la acest nou proiect cinematografic cu Bruce Cohen, producatorul lungmetrajului "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Cartea "Ade: A Love Story" are la baza propria experienta de viata a scriitoarei Rebecca Walker si prezinta povestea unei studente, Farida, care calatoreste cu o colega prin Africa, scrie MEDIAFAX.

Farida se indragosteste de un tanar barbat din grupul etnic Swahili care locuieste pe o insula din largul coastelor din Kenya, insa, desi cei doi intentioneaza sa se casatoreasca, forte politice si culturale le saboteaza iubirea, iar ei se vad prinsi in mijlocul unui razboi civil.

Desi subiectul central este o poveste de iubire, romanul include numeroase alte teme de care Madonna se simte foarte apropiata - sex, religie, rasa si egalitate - pe care artista americana le foloseste adeseori in muzica ei si in evolutiile ei de pe scena.

Madonna a regizat anterior o alta poveste de dragoste controversata. In 2011, cantareata a asigurat regia filmului "W.E." care a descris relatia fostului monarh britanic Edward al VIII-lea cu americanca divortata Wallis Simpson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.