Neil Young, celebrul cantaret canadian, va face o noua incursiune in trecutul sau prin intermediul unui nou volum de memorii, care va fi lansat in librarii in toamna acestui an.

In prima sa autobiografie, "Waging Heavy Peace", lansata in 2012, muzicianul le-a impartasit cititorilor o serie de intamplari din tineretea sa si din primii ani ai sai petrecuti in industria muzicala, anunta MEDIAFAX.

Neil Young a semnat de curand un contract cu editura Blue Rider Press pentru a scrie un nou volum de memorii, in care va vorbi despre pasiunea lui pentru automobile. Noul volum va prezenta opiniile muzicianului despre ecologie, preferintele sale politice si cateva desene.

Cartea, al carei titlu nu a fost deocamdata ales, va fi lansata in librarii in toamna acestui an.

Neil Young, celebru pentru piese precum "Heart of Gold", "Like a Hurricane" si "Hey Hey, My My (Into the Black)", a fost de doua ori inclus in Rock and Roll Hall of Fame, incantandu-si fanii, in ultimii 40 de ani, cu muzica sa care combina stilurile folk, rock, grunge, soul si country.

"The Loner", cum este supranumit Neil Young, este si un talentat regizor si compozitori de muzica de film. Un lungmetraj al sau a fost prezentat, in 2008, la festivalurile Sundance si de la Berlin, iar, in 1994, muzicianul canadian a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cantecul "Philadelphia" de pe coloana sonora a filmului omonim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.