Hai, recunoaste ca te-ai saturat de toata campania din jurul lui 14 februarie, eveniment consumerist importat 100%. Esti plin pana peste cap de baloanele colorate cu inimioara rosie, de tramvaiele vopsite ridicol, de sloganele siropoase, de bombonele...

Daca da, vino pe 14 februarie in Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) sa combatem impreuna consumerismul si sa restabilim adevarul calendaristic: 14 februarie reprezinta doar ziua de vineri, adica inceputul unui binemeritat weekend. (Daca nu te-ai saturat, vino oricum, pentru ca o sa te sature zilele de 1 si 8 martie care urmeaza.)

Au mai fost de acord ca vineri, 14 februarie, sa fie si ei pro Anti Valentine’s Day urmatorii: Niste Baieti, H8, Flesh Rodeo si Till Lungs Collapse.

Baietii de la Niste Baieti ne-au transmis cu aceasta ocazie: "Facem acest lucru, nu pentru ca suntem impotriva iubirii sau a faptului ca oamenii isi fac cadouri pline de dragoste constand in pernute in forma de inimioara sau ursuleti de plus. Ci pentru ca suntem impotriva faptului ca trebuie sa existe o zi speciala pentru acest lucru. In mod normal ar trebui sa se intample lucrurile astea cand fiecare membru al unui cuplu simte sa le faca asta, nu obligat de vreo sarbatoare inventata."

Intrebati de ce vor sa fie impotriva curentului, cu Anti Valentine’s Day Party, cei de la Club Fabrica ne-au raspuns: "Curent? Care curent? Noi suntem o locatie care nu este in pas cu moda, ci suntem in pas cu clientii nostri, ne plac lucrurile bine facute, nu cele inventate. Iar mai presus de toate, ne plac tabieturile old school. Pe de alta parte, cum ar fi ca, de acum incolo, de Ziua Recunostintei sa va servim numai curcan? Cred ca abia atunci i-am putea pierde pe cei care vin la noi, pentru ca ne-am aliniat curentului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.