Trupa americana Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima data in Romania, pe 4 iulie 2014, pentru a sustine un show exploziv in aer liber, la Romexpo in Capitala,

Thirty Seconds To Mars, alcatuita din Jared Leto (voce/ chitara), Shannon Leto (tobe) si Tomo Miličević (chitara/ clape), si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album al ei, "Love Lust Faith + Dreams", si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

"Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura", a spus Jared Leto. "Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum", a completat acesta.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare miercuri si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim, dar si online pe www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.