Concertul pe care cantaretul britanic Billy Ocean urma sa il sustina la Sala Palatului din Capitala, pe 27 noiembrie, a fost anulat, in urma interesului redus manifestat de public, potrivit organizatorilor, Vreau Bilet.

Potrivit MEDIAFAX, "in ciuda faptului ca Billy Ocean este un artist pretios pentru audienta din intreaga lume, interesul redus al publicului spectator din Romania i-a determinat pe organizatori sa suspende concertul programat la Sala Palatului, pe 27 noiembrie".

Astfel, persoanele care au cumparat bilete pentru acest concert isi vor putea recupera contravaloarea acestora in perioada 28 noiembrie 2013 - 31 ianuarie 2014, de la punctele de vanzare sau de la sediul companiei de ticketing de unde au fost achizitionate.

"Organizatorii isi cer scuze pentru producerea unor eventuale neplaceri si promit sa revina in scurt timp cu vesti bune pentru toti iubitorii de concerte live de calitate", se mai arata in comunicatul citat.

Pretul biletelor varia intre 340 de lei si 180 de lei, in functie de categoria de loc.

Albumele lui Billy Ocean au inregistrat vanzari de peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume. De-a lungul timpului, Billy Ocean a primit numeroase discuri de aur si platina. Titlul piesei "Caribbean Queen", de pe albumul "Suddenly", cu care incepe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Asa se face ca este cunoscuta si ca "African Queen" si "European Queen". Cu acest cantec, Billy Ocean a obtinut premiul Grammy in 1985. Dupa 15 ani de absenta de pe scena muzicala, in anul 2008, Billy Ocean a revenit in studiouri pentru inregistrarea unui nou album, care a fost lansat un an mai tarziu, "Because I Love You". In 2010, a lansat compilatia "The Very Best of Billy Ocean", iar, in 2013, a revenit cu un nou album, intitulat "Here you are".

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Numele real al artistului este Leslie Sebastian Charles, iar pseudonimul scenic a fost ales dupa numele echipei de fotbal "Ocean's Eleven" din localitatea natala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.