Monica Gabor a postat pe contul sau de Facebook o imagine in care apare tinand in mana o sticla din faimoasa bautura Pink, iar pe inelarul mainii este un inel cu un model similar celor care,in mod tradițional, se ofera la logodna.

Daca Monica Gabor s-a casatorit cu milionarul Mr Pink, ori doar s-a logodit, atunci ea a incalcat o regula a bisericii, care interzice logodna si casatoria la mai putin de trei luni de la moartea unei rude de gradul 1.

De la decesul mamei Monicai si a Ramonei Gabor se vor implini trei luni abia pe 22 noiembrie. Tocmai de aceea, preotii condamna orice oficializare a relatiei.

“Nu e indicat ca dupa piederea unei rude de gradul 1 sa faci logodna mai devreme de trei luni, la noi in Moldova asa se procedeaza. Din cate stiu, doamna despre care imi spuneti a suferit foarte tare dupa pierderea mamei ei, asa ca aceasta logodna arata ca a depasit aceasta suferinta. Pare un fel de Mortii cu mortii si viii cu viii, cum se spune in popor. in tot cazul, nu e cuviincios…”, a declarat, pentru ZiarulRing.ro, parintele Gheorghe Bogdan.

Monica Gabor nu si-a anuntat inca apropiatii din Romania cu privire la casatoria sau logodna ei. Irinel Columbeanu sustine ca a aflat din presa despre asta.

"Nu stiu nimic de casatoria ei. Am aflat si eu din presa”, a precizat afaceristul, care a recunoscut ca nici el nu a mai schimbat o vorba cu Moni in ultima vreme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.